Voorlichting In De Klas

Informatie over seksuele diversiteit en genderdiversiteit op school, powerd by COC Nederland. Vraag nu een voorlichting aan voor jouw school.

In actie voor acceptatie op school

In actie voor acceptatie op school

“Het aantal GSA’s op scholen neemt door onze inzet enorm toe”, zegt Linda (op de foto’s), GSA-coördinator bij het voorlichtingsteam van COC Limburg. “Op mijn voorstel vragen we leerlingen na elke voorlichtingsles of ze interesse hebben om een GSA op te richten. Waar nodig en mogelijk bieden onze GSA-coördinatoren ze dan ondersteuning bij het opzetten. Inmiddels maken de meeste voorlichtingsteams in het land deze koppeling met de GSA’s in hun lessen. Ook op mijn oude middelbare school is er nu een GSA, en daar ben ik best trots op.”

(Foto: Janus van den Eijnden)

jwdebruin